İnsan Kaynakları       Gündem       Teknik Dökümanlar       İletişim

Anasayfa / KURUMSAL
   Geri   

KURUMSAL

Şirket Profili


20 yıllık tecrübenin sonucu olarak doğan JUSTEEL markası, paslanmaz çeliğin yeni yüzü olarak akılcı mimari çözümler sunmaktadır.
JUSTEEL, tasarımda fonksiyonellik ve estetik, üretimde ise konusunda tecrübeli personeli ve son teknoloji ürünü makinelerle donatılmış fabrikası ile kaliteli ve güvenilir çözümler oluşturmaktadır.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinen JUSTEEL, kalite kontrol sisteminden ambalajlamasına, stoğundan sevkiyatına kadar yüksek standartlarda bir tedarik zincirine sahiptir. Geniş perspektifli vizyonu ile hedefini, ürünlerini uluslararası platformda her geçen gün daha çok kullanıcıyla buluşturmak yönünde belirleyen JUSTEEL, imalat kapasitesini ve satış ağını da bu doğrultuda genişletmektedir.
 

Ar-Ge


Tasarımlarını fonksiyonellik, estetik ve güvenlik prensipleri üzerine oluşturan JUSTEEL mühendisleri, bununla beraber sahada montaj maliyetlerini ve hatalarını minimize edecek  optimal çözümler geliştirmektedir.
 

Justeel mühendisleri tasarımlarını yaparken, teknolojinin getirdiği tüm imkanları kullanabilme avantajını da JUSTEEL ürünlerine  yansıtmaktadırlar.
 

İmalat


Avrupa standartlarındaki fabrikasını son teknoloji ürünü makinelerle donatan JUSTEEL, alanında tecrübeli ve yetişmiş imalat kadrosu ile yüksek kalitede imalatlara imza atmaktadır.


Sektöründe lider olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren JUSTEEL, bu doğrultuda yeni yatırımlar ile sürekli kendini yenilemektedir.
 

Kalite Kontrol ve Lojistik


Ana hedeflerinden biri müşterilerine hatasız ve yüksek kalitede ürün sunmak olan JUSTEEL, bu doğrultuda oluşturduğu kalite kontrol sistemi ve kadrosuyla imalat kalitesini en üst seviyeye taşımıştır.
 

Stok sisteminden ambalajlamaya,yüklemeden sevkiyata kadar her noktada sistemli ve titiz bir çalışma yürüten JUSTEEL lojistik ekibi, ürünlerin dünyanın her yerine en güvenli şekilde gönderilmesini sağlamaktadır.








Sosyal


Facebook
Twitter
LinkedIN
Fabrika & Teknoloji Merkezi:

Fabrika: Büğdüz Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No.4 06760
Akyurt – Ankara / Türkiye
info@justeel.com.tr

+90 312 827 21 22

+90 312 827 21 24




Justeel Tüm Hakları Saklıdır.   ©2016